Pagancafé Vors Limburg (regio Venray-Horst-Venlo)

Ik ben met heel veel plezier, 17 jaar lang gastvrouw geweest van het HeksenCafé Mierlo, maar per maart 2017 hebben Brabant verlaten, en ingeruild voor N-Limburg. Op deze nieuwe plek is het tijd voor een nieuw hoofdstuk; het Pagancafé Vors in N-Limburg.

Pagancafé Vors zal voorlopig in 2017 alleen op de ‘even’ maanden haar deuren openen, en dan op iedere 2de dinsdag.

In Vors mag je gezellig rond de keukentafel aan komen schuiven voor gezellige discussies, vragen, antwoorden, en elkaar leren kennen. In de winter zullen we in de huiskamer zitten rond de houtkachel.
Uiteraard zullen wat bezoekers vanuit Mierlo aanwezig zijn, maar mijn doel is vooral nieuwe mensen te leren kennen uit deze nieuwe regio.

Dus een ieder die interesse heeft in paganisme, hekserij, wicca en aanverwante zaken is welkom om zijn of haar kennis te delen, of juist kennis op te doen. Zie het als een soort van netwerk avonden op dit gebied.

Er zijn geen kosten, maar ik vraag jullie iets lekkers mee te nemen om te snoepen of gezond te knabbelen, koffie en thee is van het huis.
Neem je niets mee, dan graag 2 euro in de pot.

Tijd: Inlopen tussen 19.30-20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur

Datums 2017:
dinsdag 12 december

Datums 2018:
dinsdag 27 februari
dinsdag 24 april
dinsdag 19 juni
dinsdag 28 augustus
dinsdag 23 oktober

Ik heb voor de goede orde wat ‘Huisregels’ opgesteld, om communicatie storingen te voorkomen.

Huisregels:

Voor nieuwe mensen geldt, even aanmelden via de mail: serotia1960@gmail.com
Stel jezelf daarin voor, leeftijd, gezinssamenstelling, wat je doet in dagelijks leven, en vanwaar je interesse, en je evt. ervaring tot nu toe.
Ook graag jouw adres en telefoonummer, ik wil graag weten wie ik over de vloer haal, je krijgt tenslotte ook mijn privé gegevens, ze worden vertrouwelijk behandeld, en indien het onverhoopt niet door kan gaan, kan ik afbellen zonder dat iemand voor een dichte deur staat.
Mijn adres- en telefoongegevens mogen niet worden doorgegeven aan derden, mijn mailadres wel.
Er mogen ongevraagd geen andere mensen worden meegenomen zonder overleg.
Er wordt binnen niet gerookt, maar er is buiten een overkapping als die behoefte er toch is.
Er zijn 5 katten en 5 honden aanwezig, dat is een boel beest dat komt begroeten, ze zitten niet apart.

Kan je niet naar een Pagancafé avond komen en wil je wel kennismaken, heb je vragen of wat dan ook. Dan maak ik graag tijd voor je vrij, maar vraag ik wel een bijdrage van 10 euro, dan heb je 2 uur de tijd om mij van alles te vragen, en krijg je koffie of thee. In principe zijn er overdag en in de avond altijd wel mogelijkheden.

Ook kan je kijken/liken op de FB pagina: Serotia’s Pagangroep Vors