Pagancafé Vors Limburg (regio Venray-Horst-Venlo)

Ik ben met heel veel plezier, 17 jaar lang gastvrouw geweest van het HeksenCafé Mierlo, maar per maart 2017 hebben Brabant verlaten, en ingeruild voor N-Limburg. Op deze nieuwe plek is het weer tijd voor een nieuw hoofdstuk; het Pagancafé Vors in N-Limburg.

Pagancafé Vors zal op de ‘even’ maanden haar deuren openen, dat zal voor 2017 de 2de dinsdag van de even maand worden.

In Vors mag je gezellig rond de keukentafel aan te schuiven voor gezellige discussies, vragen, antwoorden, en elkaar leren kennen.
Ik hoop die avonden bijgestaan te worden door wat voormalige bezoekers vanuit Mierlo, maar mijn doel ik vooral nieuwe mensen te leren kennen in deze nieuwe regio.

Dus een ieder die interesse heeft in paganisme, hekserij, wicca en aanverwante zaken is welkom om zijn of haar kennis te delen, of juist kennis op te doen. Zie het als een soort van netwerk avonden op dit gebied.

Voor nieuwe mensen geldt, even aanmelden via de mail: serotia1960@gmail.com
Stel jezelf daarin voor, leeftijd, gezinssamenstelling, wat je doet in dagelijks leven, en vanwaar je interesse, en je evt. ervaring tot nu toe.
Ook graag jouw adres en telefoonummer, ik wil graag weten wie ik over de vloer haal, je krijgt tenslotte ook mijn privé gegevens, ze worden uiteraard vertrouwelijk behandeld, en indien het onverhoopt niet door kan gaan, heb ik een direct contact wat ik kan afbellen zonder dat iemand voor een dichte deur staat.

Kosten voor een Pagancafé avond: 2 euro voor de pot, koffie en thee is van het huis, ik vraag jullie iets lekkers mee te nemen om te snoepen of gezond knabbelen.
Tijd: 19.30 uur (vanaf)- 22.00 uur

Datums 2017; Vors:
dinsdag 10 oktober
dinsdag 12 december

Ik heb helaas voor de goede orde wel wat ‘Huisregels’, lees ze aub goed door om communicatie storingen te voorkomen.

Huisregels:
Ieder nieuw lid stuurt mij een mail waarin je jezelf voorstelt, gewoon je eigen naam, adres en telefoongegevens, waarom je interesse om te komen, en hoe je op het pad terecht gekomen bent, dan ontvang je mijn adresgegevens en heet ik je welkom deel te nemen aan alle activiteiten.
Mijn adres- en telefoongegevens mogen niet worden doorgegeven aan derden, mijn mailadres wel.
Er mogen ongevraagd geen andere mensen worden meegenomen, ook die volgen de procedure van aanmelden en voorstellen via de mail.
Er mag binnen niet worden gerookt, maar er is buiten een overkapping als die behoefte er toch is.
Er zijn 5 katten en 5 honden aanwezig, houdt daar rekening mee als je allergisch bent of angst hebt. Ik heb helaas honden met een rugzak, waarvan eentje erg blaft, en eentje bijt, deze ‘bijt’dame zit apart in de bench. Gelieve de honden bij binnenkomst te negeren, ook al zullen ze je met wat geblaf begroeten.

Kan je niet naar een Pagancafé avond komen en wil je wel kennismaken, heb je vragen of wat dan ook. Dan maak ik graag tijd voor je vrij, maar vraag ik wel een bijdrage van 10 euro, dan heb je 2 uur de tijd om mij van alles te vragen, de boekenkast in te duiken, en krijg je koffie of thee. In principe zijn er overdag en in de avond altijd wel mogelijkheden.

Ook kan je kijken/liken op de FB pagina: Serotia’s heksenkring