Leergroep Gaia

Mijn voormalige coven Gaia is door onze verhuizing van Brabant naar Limburg, veranderd in structuur en samenstelling, en heeft ruimte gegeven voor een nieuwe leergroep. Dat maakt dat ik weer open staan voor nieuwe mensen, die samen met mij een leerproces willen aangaan, ervaringen willen delen, en vieringen en rituelen willen doen en streven naar o.a. persoonlijke ontwikkeling. Mensen die de natuur om zich heen zien als inspiratiebron en leerschool, zowel de uiterlijke kanten ervan, als de onzichtbare processen die worden vormgegeven in leven en dood; de cyclus van het leven.

Wicca heb ik als religie hoog in het vaandel, en ik hanteer veel van diens traditionele richtlijnen, zowel in het leerproces als in onze omgangsnormen en waarden, omdat mijn eigen basis ook in de traditie ligt. Uiteraard hebben al mijn leerwegen invloed hierop, waardoor ik een ietwat eclectische stroming vorm. Dat maakt dat mijn leermethode een heel ‘eigen’ gezicht heeft.

Als je serieuze interesse hebt in een begeleiding/opleiding binnen mijn leergroep en een commitment durft aan te gaan voor minimaal een jaar, met tijd en energie; neem dan via mail contact op: serotia1960@gmail.com, en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Start Leergroep: dinsdag 14 november, kennismakingsavond. In principe zijn we VOL!
Tijd: 19.30 uur
Kosten: 5-10 euro per avond (incl. koffie en thee, jullie nemen om en om iets lekkers mee).

Voor deze leergroep kan een ieder zich aanmelden. Start en kennismakingsavond zal op dinsdag 14 november zijn.
De maand december zal helaas komen te vervallen ivm feestdagen, maar in januari gaan we dapper verder. We zitten op de oneven weken.

16 januari
20 februari
13 maart
10 april
8 mei
5 juni
3 juli
augustus is vakantie
11 september
9 oktober
6 november

Ieder maand een ander onderwerp.